INFO Close


KUNSTNERISK LEDELSE

Tine Thing Helseth, Frode Larsen, Christan Eggen og Eirik Raude er den kunstneriske ledelsen for Risør kammermusikkfest i tre år fra 2020. De gleder seg stort til 30-årsjubileet i 2020 og kan røpe at Risør Festival Strings blir en hovedattraksjon under den kommende festivalen.

Vi er veldig stolte over at Tine Thing Helseth har takket ja til å være med i festivalens kunstneriske ledelse! For de neste tre årene har vi satt sammen en firerbande som foruten Tine, består av Frode Larsen, Christian Eggen og Eirik Raude. Disse fire utgjør den kunstneriske ledelsen av festivalen i vårt nye kunstneriske team.

Med Tine Thing Helseth har vi fått med på laget en sterk kunstner med et stort engasjement for festivalen. Hun har i mange år jobbet internasjonalt og knyttet kontakter som kommer til å bety mye for Risør kammermusikkfest.

– Det er lange linjer blant oss som nå utgjør den kunstneriske ledelsen. Vi fire skal bryne idéene våre på hverandre. Idéer må brynes. Men husk: Vi er ikke fire kunstneriske ledere. Vi er den kunstneriske ledelsen. Vi er et team, sier Frode Larsen.