INFO Close


Risør kammermusikkfest 2023


Årets festival arrangeres fra tirsdag 27. juni til søndag 2. juli. Festivalprogrammet slippes på våre hjemmesider i starten av februar.
Billettsalg

Billettsalget starter 6. mars.

Medlemmer av venneforeningen har et lukket forhåndssalg som starter 1. mars.

Som i fjor selges billetter kun via vår hjemmeside. Hvis du har spørsmål sender du e-post til billetter@kammermusikkfest.no eller ringer oss på 37 15 15 00

Venneforeningen

Medlemmer av venneforeningen har et lukket forhåndssalg som starter 1. mars. Det koster 400 kroner å være medlem. Hvis du ønsker å melde deg inn i venneforeningen trykker du her.

Du kan også bruke denne linken. https://tix.no/nb/risor/buyingflow/membership/venneforening/

Det er flere fordeler med å være medlem av venneforeningen!

I tillegg til å støtte driften av festivalen vil et medlemskap gi deg mulighet til å kjøpe billetter før det åpne salget starter, det gir deg rabatt på konsertbilletter og det gir deg mulighet til å bli invitert på utvalgte arrangementer.

Når venner skal kjøpe billetter i forhåndssalg, eller til vennepris, er det viktig at man først logger seg inn i billettsystemet – og oppretter en profil hvis man ikke allerede har det. Når man er logget inn, registrerer systemet om du er vennemedlem eller ikke, og først da får man tilgang til forhåndssalg og rabatter. En kunde som ikke er medlemmer av venneforeningen, eller et medlem som ikke er logget inn, vil altså ikke se at det er mulig å kjøpe billetter før 6.mars som er datoen for det åpne salget.

Les mer om venneforeningen her

Delikatessedisk

Order «mer» i navnet til Rådhusgata Spiseri, trenger kanskje en forklaring: Peter har også etablert en delikatessedisk med spennende oster, skinker og kjøtt, ferskt brød og croissanter – og all verdens tilbehør til de ekstra gode måltidene hjemme. Noen vil sikkert også assosiere ordet «mer» med den varme velkomsten, gjestfriheten og den lune stemningen som oppstår når de danske kokkene får utfolde seg.

Allerede utvidet

Rådhusgata Spiseri med «mer», åpnet i fjor og har vært i full drift gjennom hele vinteren. Stedet er blitt så populært at de fant de nødvendig å utvide og gjøre noen tilpasninger for å tilfredsstille både gjester og ansatte. Nå er spisestedet gjenåpnet etter oppussingen, og kan tilby plass til enda flere gjester, både inne og ute.