Mer…

DATO / TID

Tirsdag 26.06. 2018
kl.22:00

ARENA

Hødnebø Buvikveien 21

Kjøp billett

Tirsdagskveld på Hødnebø

På vår åpningskveld i Buvika får du høre trompetisten Tine Thing Helseth, Transjoik, Frode Fjellheim, musikk fra filmen Frost med Det Norske Jentekor, saxofonisten Amy Dickson pluss noen av landets beste unge blåsere.

Tine Thing Helseth har invitert med seg den britiske saksofonisten Amy Dickson til Risør. Her skal de inspirere og spille sammen med noen av våre mest lovende blåsetalenter, og sette sammen en konsertavdeling det lenge kommer til å gå gjetord om!

Frode Fjellheim er noe så sjeldent som en joikende komponist. Han er verdens eneste professor i joik, men internasjonalt er han kanskje mest kjent for å ha laget tittellåten til Disney-filmen Frost. Når vi har både Frode Fjellheim og Det Norske Jentekor i byen, kunne vi ikke motstå fristelsen.

Siste gruppe på scenen er det legendariske jazzjoik-bandet Transjoik, som blander jazz og techno med drivende rytmer og en aning joik. Besetningen er Snorre Bjerck på trommer, Nils-Olav Johannesen på gitar, Anders Bitustøyl på bass, og bandets initiativtager, Frode Fjellheim på keyboard.

ARENA: Hødnebø Buvikveien 21