Mer…

Lydseminar i Risør

Forsterkning av klassisk musikk, og kombinasjon av akustisk og elektrisk musikk er i kraftig utvikling.

Risør kammermusikkfest, i samarbeid med Krinkastningsorkesteret og Det Norske Kammerorkester, erkjenner at det må legges opp til nært samarbeid mellom lydprodusenter, musikere og arrangører for å videreutvikle kvaliteten og kunnskapen i dette feltet.

Vi har derfor lagt opp til en workshop/arbeidsskole under Risør kammermusikkfest i  2019.

Lydprodusent under festivalen er i år, som de siste seks årene, Asle Karstad. Et navn som for mange er synonymt med forsterkning av akustiske instrumenter og klassisk musikk.

I løpet av festivalen produseres det en rekke akustiske og forsterkede konserter. De forsterkede konsertene foregår både innendørs og utendørs, i mindre og større settinger, fra konsertlokale på Hødnebø til utekonsert på Stangholmen. Asle Karstad har ansvar for disse.

Innholdet vil først og fremst bestå i det faglige felleskapet mellom flere lydprodusenter gjennom samarbeid om, og drøfting av, løsninger ved de ulike arrangementene.

Workshopen er kostnadsfri for deltakerne, og festivalen sørger for lokal overnatting (rom i private hus, da det ikke er hotellkapasitet i Risør).

En forutsetning er at du allerede er profesjonell i faget, er genuint interessert i akustisk lydforsterkning og klassisk musikk, samt allerede har noe erfaring med slikt arbeid.

For å sikre deg denne ene plassen må du:

*Sende en beskrivelse av deg selv, ditt tidligere arbeid, og hvorfor du mener du bør få plassen.

*Ha anledning til å være i Risør i hele festivalperioden (25. juni – 30. juni)

*Kunne dekke egen transport til og fra Risør

*Være villig til å fungere under produksjonsledelse under festivalen.

 

Søknader vurderes fortløpende, søknad sendes til larsenmusic@gmail.com

This post is also available in: English