INFO Close

Alice Sara Ott

– piano 

Alice Sara Ott blir regnet for å være en av de fremste pianistene i sin generasjon. Hun blir hyllet av kritikere verden over, og har blitt sammenlignet med noen av tidenes fremste utøvere.

«Teknikken hennes er blendende, tonen hennes fantastisk variert … og energien som driver spillet hennes virker ustoppelig», skrev avisen The Guardian etter utgivelsen av debutalbumet hennes på Deutsche Grammophon. Siden den gang har Ott spilt inn hele ti plater for plateselskapet, der den siste, Echoes Of Life, ble lansert i 2021.

Alice Sara Ott har jobbet med dirigenter som Gustavo Dudamel, Paavo Järvi og sir Antonio Pappano og vært solist med orkestre som Berliner Philharmoniker, Los Angeles Philharmonic og London Symphony Orchestra – for å nevne noen.

Alice Sara Ott er også en talentfull illustratør og designer og har blant annet skapt en signaturserie med vesker for JOST, et av Tysklands fremste motemerker. Hun har også vært global merkevareambassadør for Technics og samarbeidet med det franske luksussmykkehuset Chaumet.

Foto: Jonas Becker