Mat er best med litt musikk til
Tenk å sitte i ærverdige Risør rådhus, mens blide verter serverer nydelig brunsj laget av festivalkokk Pedro Barrera, og solen skinner gjennom vinduene. Og som om det ikke var nok så får du Johann Sebastian Bach på kjøpet.
På festivalens siste dag, og for noen få, så blir det litt luksus i hverdagen. Hvis du kommer med ditt beste humør, så skal vi levere høyeste nivå på mat og spilling. Det blir klirring i glass, glade ganer, og Johann Sebastian Bach i all sin prakt. Det er tross alt lov å kose seg.
Søndag 29. juni
Kl. 11.30–12.45
Risør Rådhus
Musikk av Johann Sebastian Bach
Audun Sandvik – Cello
Ludvig Gudim – Fiolin
Eirik Gran Martinsen og Pedro Barrera er våre trofaste festivalkokker. De serverer:
Cæsarsalat
Urtestektstekt kylling, bacon, bakte cherrytomater og syltet rødløk.
Toppet med parmesan, cæsardressing og krutonger.
Nystekt Foccacia.
Dessert
Mini pannacotta med mango og pasjonsfrukt.
Drikke
Inkl. ett glass Frisider – alkoholfri eplesider fra Gardsbrenneriet.
Kaffe