INFO Close

Venneforeningen

Det er mange fordeler med å være medlem av venneforening!

Et medlemskap i venneforeningen har en årlig medlemskontingent på 400 kroner, på den måten bidra til å støtte driften av festivalen. Medlemskapet vil også gi deg flere fordeler.

Rett til å kjøpe billetter før det åpne salget starter i et eget forhåndslag. 

– Rabatt på konsertbilletter (avslag på 30 kr. for billetter til konserter i Hollenderhagen og i  Risør kirke for priskategori A og B)

– Rabatt på billetter til Stangholmen

– Invitasjon til utvalgte arrangement for venneforeningens medlemmer

Meld deg inn i festivalens venneforening

Trykk her for å melde deg inn i venneforeningen til Risør kammermusikkfest. Innmelding i venneforeningen.

I januar 2022 bytter vi billettplattform til tix. Eksisterende medlemmer må derfor registrere seg i vårt nye billettsystem. Alle skal ha fått informasjon om dette tilsendt på e-post. Ta kontakt hvis du ikke har fått denne e-posten.

Det er viktig at man gjennomfører registreringen. Du må være registrert for å kunne delta i forhåndssalget som starter 15. februar.

Når man registrer seg lager man en ny profil (ny bruker) og velger seg et nytt passord. Når man følger den tilsendte linken vil man komme frem til siden som vist på bildet under. Her skal du trykke på knappen opprett profil.

Vennemedlemmer må logge seg inn med den nye profilen du oppretter for å kunne se billetter til vennepris. På samme måte vil forhåndssalget bare være synlig for vennemedlemmer som er logget inn.

Nye medlemmer vil få e-post med informasjon om registrering.

Ved spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss på adm@kammermusikkfest.no / 37 15 15 00

Tusen takk for at du vil være medlem i Risør kammermusikkfest sin venneforening

 

Vilkår og betalingsbetingelser for Risør kammermusikkfest sin venneforening (Gjeldene fra medlemskapet i 2020)

Medlemskapet er et forhåndsbetalt abonnement som løper fra du registrerer deg, og fornyes årlig automatisk til du sier det opp. Beløpet vil trekkes fra det bankkortnummeret du har valgt å legge inn. Lykkes det oss ikke å belaste ditt betalingskort (for eksempel dersom kortet ditt har utløpt, det blir avvist eller du har endret betalingskort), vil vi automatisk forsøke igjen noen dager etter første forsøk.

Risør kammermusikkfest kan revidere sine medlemsfordeler og priser, noe som vil bli varslet på epost i desember året før endringene inntreffer. Som medlem i Risør kammermusikkfest sin venneforening er du selv ansvarlig for at vi har oppdatert og riktig epost-adresse til deg.

Du må være over 18 år for å bli medlem i Risør kammermusikkfest sin venneforening. Medlemskapet i Risør kammermusikkfest sin venneforening er personlig og kan ikke overdras til andre.