INFO Close

Venneforeningen

Det er mange fordeler med å være medlem av venneforening!

Et medlemskap i venneforeningen vil ha en årlig medlemskontingent og medlemskontingenten vil ha to vesentlige fordeler; den vil bidra til å støtte driften av festivalen, og den vil gi deg som medlem rabatt på konsertbilletter.

Som medlem av Risør kammermusikkfests venneforening vil du bl.a. få følgende fordeler:

– Rabatt på konsertbilletter (avslag på 30 kr. for billetter til konserter i Hollenderhagen og i  Risør kirke for priskategori A og B)

– Rabatt på billetter til Stangholmen

– Rett til å kjøpe billetter før det åpne salget starter

– Invitasjon til eget møte med festivalledelse og styre i løpet av festivalen

– Invitasjon til utvalgte arrangement for venneforeningens medlemmer

Meld deg inn i festivalens venneforening

Meld deg inn i venneforeningen ved å trykke på denne linken :meld meg inn! . Du vil da komme til en side der du kan melde deg inn og administrere ditt medlemskap. Dette er en nettbutikk der du blir bedt om å betale med ditt bankkort .

Ditt medlemskapet fornyes automatisk til du sier det opp. Beløpet vil trekkes automatisk fra den kontoen/bankkortnummeret du har valgt å legge inn.

Dette nye medlemssystemet vil generere ett nytt vennenummer som du kan bruke i fortsettelsen. Tidligere medlemmer vil beholde sitt gamle vennenummer i vårt kartotek, og i kontakt med oss eller Ticketmaster vil det være mulig å benytte både det gamle og det nye vennenummeret.

Når kontingenten er betalt vil du få en epost fra oss som bekrefter ditt medlemskap. I denne mailen finner du også årets billettkode som du skal bruke når du kjøper billetter med rabattert pris. Koden vil naturligvis endre seg hvert år, og du vil da få den nye koden tilsendt på e-post. Du kan hele tiden finne den aktive koden på «Min side», som opprettes når du melder deg inn i det nye medlemssystemet.

«Min side» kan du oppdatere din e-post, telefonnummer, betalingsinformasjon og se status på ditt medlemskap, evt. velge å avslutte det. 

Som medlem samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Risør kammermusikkfest, slik at vi kan kontakte deg via epost og gi deg informasjon om vår festival.

Ved spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss på adm@kammermusikkfest.no / 92296263

Tusen takk for at du vil være medlem i Risør kammermusikkfest sin venneforening

 

Vilkår og betalingsbetingelser for Risør kammermusikkfest sin venneforening (Gjeldene fra medlemskapet i 2020)

Medlemskapet er et forhåndsbetalt abonnement som løper fra du registrerer deg, og fornyes årlig automatisk til du sier det opp. Beløpet vil trekkes fra det bankkortnummeret du har valgt å legge inn. Lykkes det oss ikke å belaste ditt betalingskort (for eksempel dersom kortet ditt har utløpt, det blir avvist eller du har endret betalingskort), vil vi automatisk forsøke igjen noen dager etter første forsøk.

Risør kammermusikkfest kan revidere sine medlemsfordeler og priser, noe som vil bli varslet på epost i desember året før endringene inntreffer. Som medlem i Risør kammermusikkfest sin venneforening er du selv ansvarlig for at vi har oppdatert og riktig epost-adresse til deg.

Du må være over 18 år for å bli medlem i Risør kammermusikkfest sin venneforening. Medlemskapet i Risør kammermusikkfest sin venneforening er personlig og kan ikke overdras til andre.