INFO Close

Venneforeningen

Det er mange fordeler med å være medlem av venneforening!

Et medlemskap i venneforeningen har en årlig medlemskontingent på 400 kroner, på den måten bidra til å støtte driften av festivalen. Medlemskapet vil også gi deg flere fordeler.

Rett til å kjøpe billetter før det åpne salget starter i et eget forhåndslag. 

– Rabatt på konsertbilletter (avslag på 30 kr. for billetter til konserter i Hollenderhagen og i  Risør kirke for priskategori A og B)

– Rabatt på billetter til Stangholmen

– Invitasjon til utvalgte arrangement for venneforeningens medlemmer

Meld deg inn i festivalens venneforening

Trykk her for å melde deg inn, eller betale årets venneavgift, i  venneforeningen til Risør kammermusikkfest. Betale for venneforening 2024. 

1. mars starter venneforeningens forhåndssalg. Alle registrerte medlemmer kan kjøpe billetter i forhåndssalget. Fjorårets medlemmer kan altså kjøpe billetter i forhåndssalget selv om du ennå ikke skulle ha innbetalt årets venneavgift. Medlemskapet løper inntil du sier opp, så hvis man velger å ikke betale via lenken nå, vil man om en stund motta en faktura for vennemedlemskapet.

Det er mulig å betale vennemedlemskapet via VIPPS: 115835 eller til vår konto: 2860.10.31363. Merk da gjerne beløpet ‘Vennemedlemskap 2024’

Eksisterende medlemmer uten profil i billettsystemet 

Hvis du er medlem og ikke har laget deg en profil i vårt nye billettsystem, bør du gjøre dette.

Det er nå via dette systemet vennemedlemskapet administreres, og det er der dere kjøper billetter både under forhåndssalget og også senere – når det åpne salget er startet.

For å opprette en profil (og betale vennemedlemskap) følger dere denne oppskriften:

Følg denne lenken

https://tix.no/nb/risor/buyingflow/membership/venneforening/

  1. Der trykker du først at du skal kjøpe et medlemskap for 2024
  2. Så kommer du til en side der du bare skal trykke kjøp en gang til.

Så kommer du til siden som på bilde under.

  1. Der skal du bare trykke på knappen opprett profil (og ikke E-post /mobil. Passord eller Logg inn)
  2. Da kommer du til en side der du kan legge inn din e-post, informasjon om deg, og lage deg et personlig passord.

Hvis dere har betalt medlemskapet via VIPPS (115835) eller til vår konto: 2860.10.31363, kan dere bare send oss en e-post så skal vi hjelpe dere med profil og/eller forhåndskjøp av billetter.

Vennemedlemmer må logge seg inn  for å kunne se billetter til vennepris. På samme måte vil forhåndssalget bare være synlig for vennemedlemmer som er logget inn.

Ved spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss på adm@kammermusikkfest.no / 37 15 15 00

Tusen takk for at du vil være medlem i Risør kammermusikkfest sin venneforening

 

Vilkår og betalingsbetingelser for Risør kammermusikkfest sin venneforening (Gjeldene fra medlemskapet i 2020)

Medlemskapet er et forhåndsbetalt abonnement som løper fra du registrerer deg, og fornyes årlig automatisk til du sier det opp. Beløpet vil trekkes fra det bankkortnummeret du har valgt å legge inn. Lykkes det oss ikke å belaste ditt betalingskort (for eksempel dersom kortet ditt har utløpt, det blir avvist eller du har endret betalingskort), vil vi automatisk forsøke igjen noen dager etter første forsøk.

Risør kammermusikkfest kan revidere sine medlemsfordeler og priser, noe som vil bli varslet på epost i desember året før endringene inntreffer. Som medlem i Risør kammermusikkfest sin venneforening er du selv ansvarlig for at vi har oppdatert og riktig epost-adresse til deg.

Du må være over 18 år for å bli medlem i Risør kammermusikkfest sin venneforening. Medlemskapet i Risør kammermusikkfest sin venneforening er personlig og kan ikke overdras til andre.