INFO Close
Kjøp billett

Festkonsert på Stangholmen

LØRDAG 29. JUNI 2024 KL.18:30

Gjør deg klar for en unik festkonsert på den  idylliske øya Stangholmen, perlen i skjærgården utenfor Risør.

På denne sommerkvelden får du høre den folkekjære artisten Herborg Kråkevik, Kristiansand Symfoniorkester og Tine Thing Helseth. 

Bli med oss ut i havgapet på Norges vakreste scene for en aften der klassisk musikk møter norske viser i en stemningsfull og spektakulær setting. Dette er din sjanse til å oppleve Herborg Kråkevik i en atmosfære som bare Stangholmen kan tilby. 

 

Ikke gå glipp av denne muligheten til å være en del av sommerens mest minneverdige musikkopplevelse. Vi lover en aften med nydelig musikk, i hjertet av Norges ubestridte sommerparadis. 

Herborg Kråkevik – sang 
Tine Thing Helseth – trompet
Kristiansand symfoniorkster
Torodd Wigum – dirigent 

 

 

 

Båt til Stangholmen 
Båter til Stangholmen går i skyttel-trafikk fra fergeleiet i Risør, samt fra kai utenfor Risør Hotel fra kl.16.30. Billetter kjøpes på nett, eller på Torvet fra kl.15.00 lørdag. Billett inkluderer ferge- transport.

Det er ikke anledning til å ta med alkohol til Stangholmen, men det er salg av både mat og drikke der ute. De som vil spise inne i fyr-restauranten før eller etter konsert, anbefales å bestille bord i god tid.

Etter konserten går det ferge tilbake til sentrum.

Ta med sitteunderlag og godt med klær. I publikumsområdet på Stangholmen finner publikum sin plass direkte på svaberget.

ARENA: Stangholmen