INFO Close
Kjøp billett

Schuberts Schwanengesang slik du aldri har hørt den før

LØRDAG  02. JULI 2022  KL.21:00

Frank Havrøy (sang) og Gunnar Flagstad har laget deres høyst personlige versjon av Schuberts sangsyklus Schwanengesang. Resultatet er et musikalsk landskap der alt er lov, men som aldri mister de originale sangene av syne. Så, selv om sangene har blitt rearrangert og dratt i alle retninger, er det ingen tvil om at vi fremdeles befinner oss i et landskap der den fantastiske musikken til Franz Schubert står i sentrum.

Frank Havrøy og Gunnar Flagstad, en duo som går under navnet frankågunnar, utfordrer den klassiske liedtradisjonen med deres helt nye tilnærming,  Det er en multisjanger-tilnærming, der hver eneste musikalske ide bringes til torgs og utforskes.

Frank Havrøy og Gunnar Flagstad er begge ansatt som førsteamanuensis på Norges musikkhøgskole. De er begge frilans musikere, involverte i en stor bredde av norsk musikkliv: Frank arbeider som sanger, skuespiller og komponist og er også medlem av vokalensemblet Nordic Voices. Gunnar er en uhyre ettertraktet og fleksibel kammermusiker som jevnlig opptrer sammen med en rekke av Norges mest kjente musikere på festivaler og konsertscener i Norge og i utlandet.

ARENA: Losen/Risør Hotel