INFO Close
Kjøp billett

Klubb kunstparken

TORSDAG 30. JUNI 2022  KL.20:00

På Klubb kunstparken blir det festivalstemning med konserter både inne og ute.

Torsdag kommer Kornstad Trio, Zekrayati og Gevorg Dabaghyan.

Dørene åpner 19.30 og første konsert starter ca. 20.00

Servering av mat og drikke vil foregå på plassen foran Kunstparken gjennom hele arrangementet.

 

Les mer om konsertene under.

Zekrayati

(Konsertstart kl. 20.00)

Farah Kaddour – Bouzouki/percusjon/vokal

Robert Løkketangen – Gitar/strenginstrumenter

Arild Nyborg – Trommer/percusjon

Eirik Dørsdal – Trompeter/ShruHorgel

Denne gruppa utforsker norsk og arabisk tradisjonsmusikk og bruker denne musikken som utgangspunkt for improvisasjon. Her møter vi Farah Kaddour fra Beirut, i samspill med norske musikere. Zekrayati er arabisk og betyr «mine minner», og henviser til musikken vi har rundt ossog i oss, men som vi kanskje har glemt.

Kornstad Trio

(Konsertstart kl. 21.00)

Håkon Kornstad – tenor, tenor saxofon og fløyte

Frode Haltli – akkordeon

Mats Eilertsen – bass

Det som startet som en ung norsk jazzrebells plutselige lidenskap for opera, har nå utviklet seg til en egen musikalsk stilart. Håkon Kornstad har forbløffet og rørt et stadig voksende publikum over hele verden med sin fullstendige åpenhet for musikk. Kornstad Trio begynte å opptre sammen i 2016. Jazzsaksofonist og operasanger Håkon Kornstad får selskap av trekkspiller Frode Haltli og bassist Mats Eilertsen — to av de fineste og mest allsidige improvisatørene på den europeiske musikkscenen i dag. På denne konserten blander Kornstad romantiske sanger og opera-arier med skandinavisk jazz. En konsert uten grenser, og med mange overraskelser. Utvalget av sanger og arier av – blant andre – Tosti, Mascagni, Verdi, Grieg og Wagner. En svært original og oppkvikkende blanding av italiensk bravur og nordisk tilbakeholdenhet.

Gevorg Dabaghyan

(Konsertstart kl. 22.15)

Gevorg Dabaghyan – duduk

Rolf Erik Nystrøm – saxofon

Kouame Sereba – trommer

Gevorg Dabaghyan er en av dagens viktigste armenske musikere og spiller på det tradisjonelle armenske instrumentet duduk. Han er en viktig formidler av en lang musikktradisjon, som har røtter både i liturgisk musikk og folkemusikk.

Gevorg Dabaghyan var en del av Yo-Yo Ma’s Silk Road Project i 2005 og dukker opp på Silk Road Journeys: Beyond the Horizon, et album fra 2005 av Yo-Yo Ma og Silk Road Ensemble.

På Klubb Kunstparken får du høre Gevorg Dabaghyan i samspill med Rolf Erik Nystrøm og Kouame Sereba.

 

 

ARENA: Kunstparken Prestegata 15