INFO Close
Kjøp billett

Klubb kunstparken

FREDAG 01. JULI 2022  KL.20:00

På Klubb kunstparken blir det festivalstemning med konserter både inne og ute.

Fredag kan du høre konsertforestillingen Brecht – en kynisk menneskevenn, Kim Rysstad i samspill med Tine Thing Helseth og Bare Egil Band

Dørene åpner 19.30 og første konsert starter ca. 20.00

Servering av mat og drikke vil foregå på plassen foran Kunstparken gjennom hele arrangementet.

Bertolt Brecht ­– en kynisk menneskevenn

(Konsertstart kl. 20.00)

Vigdis Hjort – Brecht sitater og poetisk prosa om Bertolt Brecht, hans liv og virke

Jørn Simen Øverli– gjendiktning, sang, gitar

Ruth Wilhelmine Meyer – sang, multivokal

Espen Leite – akkordeon/ kapellmester

Rolf Erik Nystrøm – saxofon

Hva er det verste? Eie en bank eller rane en bank? Vil du ha svar, kan Bertolt Brechts dikting være et nyttig verktøy.

Vigdis Hjorth forteller om den tyske forfatteren Bertolt Brecht, mens Jørn Simen Øverli og Ruth Wilhelmine Meyer framfører hans sanger på norsk og tysk, akkompagnert av Espen Leite og Rolf Erik Nystrøm.

Alt veves sammen til en konsertforestilling om Brecht (1898-1956) som ville revolusjonere både teat­ret og verden. Han greide det første, om ikke det andre, men han har uansett vært og er en inspi­rator for mennesker som vil bruke kunsten til å kritisere makten. Alt fra Jens Bjørneboe, via Inger Hage­rup til Bob Dylan.

Kim Rysstad møter Tine

(Konsertstart kl. 21.15)

Kim Rysstad – sang

Tine Thing Helseth – trompet og vokal

Trym Bjønnes – gitar

 

 

Med sin vakre og særegne stemme har Kim Rysstad funnet sitt egne uttrykk i skjæringspunktet mellom folkemusikk, pop, country og bluegrass. Den prisvinnende vokalisten fra Valle i Setesdal har nådd ut til et stort publikum som artist, blant annet gjennom deltagelse i Stjernekamp og Melodi Grand Prix. Bak seg har han også mange fine samarbeid med artister som Anne Grete Preus, Silje Nergaard, Aasmund Nordstoga og Ingebjørg Bratland.

Kim Rysstad og Trym Bjønnes har spilt sammen siden 2010. Duoen har hentet inspirasjon fra alle mulige musikalske sjangere, men folkemusikken har alltid vært en viktig del av deres musikalske reise.

På denne konserten får du høre hele bredden av duoens musikalske utrykk. I tillegg blir det et nytt musikalsk møte når Rysstad/Bjønnes får besøk på scenen av trompetist Tine Thing Helseth.

are Egil Band

Bare Egil Band

(Konsertstart kl. 22.30)

Musikalsk nachspiel inne i Kunstparken lokaler med Bare Egil Band!

Bare Egil Band har holdt det gående i omtrent en mannsalder med sin særegne blanding av idioti, politisk aktivisme og lokalt forankret svada satt til en stilsprikende, men alltid fengende og i Egils egne øyne svært undervurdert musikk.

Han slo gjennom med et brak i 1996 med det gullselgende debutplata “Absolutt ikke”. Med singlene “Tagging og Sko”, og evige suksesser som “Arne”, “Speider’n” og “Asfalt” solgte den raskt til gullplate og har blitt en slags moderne klassiker, som stadig rekrutterer nye fans i alle aldersgrupper.

ARENA: Risør kunstpark