INFO Close
Kjøp billett

Lørdags-karusellen

LØRDAG 2. JULI 2022  KL.11:00–13:00

Endelig kan du oppleve karusellen! På én billett får du høre fire forskjellige program med våre aller beste musikere. Vi lover musikalsk underholdning på høyeste nivå, i en form som passer for alle. Det blir humor, ettertenksomhet, livsglede og lengsel. Ren musikalsk magi.

Karusellen består av fire små konserter på omtrent 20 minutter hver, som spilles parallelt på fire ulike steder. Publikum flytter seg fra konsert til konsert, og det spiller ingen rolle hvilket sted man starter. Alle får høre alt. I de innlagte pausene, følger publikum sin ‘guide’ og skifter til neste konsertsted, mens musikerne blir værende igjen og spiller samme konsert for neste publikumsgruppe.

Vi legger opp til at konsertene skal foregå i Baptistkirken, Hollenderhagen, på Torvet og i Frelsesarmeen. Det gir deg altså fire ulike konsertopplevelser på fire ulike steder i løpet av to timer.

Les mer om verkene

Konsertsted Baptistkirken

Gevorg Dabaghyan er en av dagens viktigste formidlere av armensk musikk. Han spiller på det tradisjonelle armenske instrumentet duduk. Et instrument som gjenkjennes på sin sjelfulle klang. På denne karusell-konserten får du høre Gevorg i samspill med Audun Sandvik på cello. Gevorg og Audun ser frem til et nytt musikalsk møte i Risør, og begge har store forventninger til at resultatet blir en minneverdig konsert.

Gevork Dabaghyan, duduk
Audun André Sandvik, cello

Konsertsted Hollenderhagen

Programendring: Som dere kanskje kjenner til er Tine Thing Helseth nylig friskmeldt fra en kreftdiagnose. Selv om hun er frisk, trenger hun noe mer hvile en det vi la opp til i våre planer. Derfor får denne delen av karusellkonserten et nytt program. Vi stiller opp med en strålende erstatning, men alle som har kjøpt billetter kan velge å få pengene tilbake, eller å bytte billett.

Frank Havrøy er en av våre mest allsidige musikere, som i tillegg til arbeid som klassisk sanger, også skriver viser og låter til seg selv og andre. På denne konserten blir det stor altså stor musikalsk variasjon, servert på Franks humoristiske vis.

Frank Havrøy – vokal og gitar

Gunnar Flagstad – piano 

Eirik Raude  – slagverk

Konsertsted Frelsesarmeen 

Benjamin Grosvenor og Hyeyoon Park har gjort kometkarriere på hver sin kant, men opptrer ofte sammen som duo. På tross av sin unge alder er begge godt etablerte på den store internasjonale scenen.

Benjamin Grosvenor, piano
Hyeyoon Park, fiolin

Konsertsted Risør torv 

Brasskompaniet ble utrolig populære etter sin livlige konsert i Hollenderhagen i 2021. Bare minutter etter konserten fikk vi de første meldingene om at vi måtte invitere dem tilbake. Det har vi altså gjort. I år kan du høre dem på denne konserten på Risør torv, før ensemblet drar ut og opptrer som husorkester på årets Stangholmen Live.

Brasskompaniet

ARENA: Baptistkirken, Hollenderhagen, Frelsesarmeen, Risør torv