INFO Close
Kjøp billetter

Sondre Lerche med orkester

TORSDAG 24. JUNI 2021  KL.21:00

Sondre Lerche er en av Norges mest allsidige og vitale popkunstnere. På denne konserten får du høre Sondre i samspill med et helt spesielt orkester.

I Risør skal Sondre Lerche spille noen av sine mest kjente sanger sammen med et lite orkester bestående festivalens klassiske musikere. De helt nye arrangementene løfter hans vakre melodier, og Sondre Lerche sier selv at de er en fest å synge til.

Sondre Lerche skriver tekster med en oppriktighet som åpner rom for selvransakelse, tvil og sårbarhet. Hans sterke melodier virker  inspirert av både den store amerikanske, så vel som den brasilianske, sangboken. Den uavhengige amerikanske musikknettsiden Bandcamps har allerede beskrevet hans plate «Patience» som “packed full of big hooks, bigger feelings, and instrumentation more minimalist than baroque.”

Under pandemien var Sondre Lerche en av de første artistene som strømmet konsert fra sofakroken gjennom Brakkesyke. Hans konsert hadde nesten 80.000 mennesker var innom, og samlet inn 150.000 kroner til Leger Uten Grenser. Konserten i Risør bygger på den karriere-oppsummerende konserten som Sondre Lerche lagde sammen med Kringkastingsorkesteret da kulturlivet stengte ned.

NB! Konserten er planlagt gjennomført i Risørhuset. Pandemien kan føre til at vi må bytte konsertarena. Eventuelle endringer vil bli annonsert her, og de som har kjøpt billetter vil få e-post om dette.

ARENA: Risørhuset