INFO Close
Kjøp billetter

Stein Torleif Bjella – Sanger for messing og tre

FREDAG 25. JUNI 2021  KL. 19.00

Den folkekjære artisten Stein Torleif Bjella regnes i dag som en av våre aller største visekunstnere. Med varme og nærhet leverer han melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.

På denne konserten får du høre  flere av hans aller mest kjente sanger, pluss noen helt nye, arrangert for en helt spesiell besetning. Stein Torleif skal spille og synge sammen med noen av våre aller fremste klassiske musikere. De helt spesielle arrangementene er blant annet laget av den kjente jazzpianisten Erlend Skomsvoll.

Stein Torleif Bjella sier selv at de nye arrangementene får frem helt nye sider av hans melodier og tekster. Dette er en helt unik konsert man ikke bør gå glipp av.

Denne konserten er et resultat av pandemien og prosjektet ble satt i stand av Krinkastingsorkesteret i en tid der kulturlivet under nedstengningen måtte se etter nye samarbeid.

NB! Konserten er planlagt gjennomført i Risørhuset. Pandemien kan føre til at vi må bytte konsertarena. Eventuelle endringer vil bli annonsert her, og de som har kjøpt billetter vil få e-post om dette.

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten Heidersmenn i 2009, og han har blant annet mottatt Spellemannsprisen, Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen for låtskriverkunsten sin. I 2017 kom diktsamlinga Jordsjukantologien nr. 1. Samme år ble teaterstykket Kan nokon gripe inn, basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på Det Norske Teatret. Bjella var tidligere låtskriver og vokalist i bandet Tolv Volt som gav ut platene Auraspray og Kalas i 1999 og 2003.

ARENA: Risørhuset