INFO Close

Arenaer

RISØR KIRKE

Risør kirke er en korskirke med 330 plasser i hovedskip/sideskip og 88 plasser på ulike gallerier. Alle har nærhet til scenen, men noen plasser har litt dårligere sikt. Disse er i priskategori C og D. Plasser i hovedskipet foran korset er unummererte. Dette er flotte plasser i priskategori A, men du må stille deg i egen kø for å få sitte her. Totalt utgjør dette 34 plasser. Alle øvrige plasser i kirken er nummererte. Til konsertene i Risør kirke selges restplasser ved inngangen én time før konsertstart. Til disse har vi en egen ‘stand-by’- kø. Det legges alltid ut restplasser til alle konsertene i Risør kirke. Dørene åpner normalt 30 minutter før konsertstart. Vi ber publikum finne sine plasser i Risør kirke senest 10 minutter før konsertstart. 

 

HØDNEBØ

Her er det bare unummererte plasser, og de som vil ha god plass må være tidlig ute. Det settes ut stoler til ca. 300 personer, utover det vil det også være ståplasser i bakre del av lokalet. Totalt legges det ut 350 plasser for salg. Senkveld på Hødnebø består av konsertsett med ulikt innhold fordelt utover kvelden. Billettsalg ved inngang fra 1 time før konsertstart. Det er salg av drikke med start kl. 20.00. Dørene åpnes ca. 30 min før konsertstart.

RISØR RÅDHUS

Kun unummererte plasser. Billettsalg fra 1 time før arrangement. Dørene åpnes ca. 30 min før. Foredragene i Risør Rådhus varer ca. en time. Ingen servering.

STANGHOLMEN

Båter til Stangholmen går i skyttel-trafikk fra fergeleiet til Øysang, samt fra kai utenfor Risør Hotel fra kl.16.30. Billetter kjøpes enten på vårt billett-kontor eller på Torvet fra kl.15.00 lørdag. Billett inkluderer ferge- transport. Det er ikke anledning til å ta med alkohol til Stangholmen, men det er salg av både mat og drikke der ute. De som vil spise inne i fyr-restauranten før eller etter konsert, anbefales å bestille bord i god tid. Etter konserten går det ferge både til Nachspiel på Hødnebø og tilbake til sentrum. Ta med sitteunderlag og godt med klær. I publikumsområdet på Stangholmen finner publikum sin plass direkte på svaberget.