INFO Close


Romjulskonsert i Risør kirke


Lørdag 30. desember kl. 18.00 ønsker Risør kammermusikkfest igjen velkommen til romjulskonsert i vakre Risør kirke.




Opplev magien i romjulen med Risør kammermusikkfest sin storslåtte konsert den 30. desember 2023! Årets konsert byr på en unik blanding av juletoner og klassiske perler, framført av noen av de beste musikerne Norge har å tilby.

Bli med og la deg fortrylle av Tine Thing Helseth, en strålende trompetist kjent for sitt dyptfølte og teknisk overlegne spill. Tine, et velkjent og elsket ansikt for vårt publikum, vil lede oss gjennom kveldens musikalske reise.

Sammen med Tine får du tre av våre fremste musikere:

Frida Fredrikke Waaler Wærvågen, en cellist som har gjort seg bemerket som et av Norges største unge talenter innen klassisk musikk. Hun har imponert siden hun var 11 år, og har mottatt førstepriser og ærespriser i flere internasjonale og nasjonale konkurranser​​. Fridas fremførelser er kjent for sin dybde og følsomhet, og hennes musikalske uttrykk vil utvilsomt fengsle og inspirere publikum under konserten.

Sangeren Frank Havrøy, utdannet ved Statens operahøgskole, er kjent for å opptre i mange sjangre. Han er blant annet medlem av ensemblet Nordic Voices, en engasjert komponist og låtskriver, og har en forkjærlighet for musikkteater. Nå er han aktuell i den humoristiske forestillingen «Blås i jula», der Havrøy viser sin unike evne til å underholde publikum.

Og ikke minst, Gunnar Flagstad, en fremragende pianist som har spilt på ledende arenaer i Europa, inkludert Wigmore Hall i London og Konzerthaus i Berlin. Han er kjent for sin store lidenskap for musikk, og vi er sikre på at han vil gi publikum en uforglemmelig musikalsk opplevelse.

Dette er en kveld hvor julestemningen og klassisk musikk smelter sammen. Ta med familie og venner til denne festlige begivenheten, og avslutt året på en uforglemmelig måte med Risør kammermusikkfest. Sikre deg billetter nå for en kveld full av overraskelser, følelser og musikalske høydepunkter!

Som oppvarming til konserten kan du lytte til Tine Thing Helseths vakre og kritikerroste juleplate : Mitt hjerte alltid vanker, som KulturSpeilet omtalte som ‘Den definitive juleplate’. Lytt, og finn ut om du er enig.