INFO Close

Gunnar Flagstad

piano

Gunnar Flagstad har sin utdannelse fra Østlandets Musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole, hvor han avsluttet «hovedfag akkompagnement/samspill» våren -97 med høyeste karakter. Han har vært ansatt ved NMH siden høsten -97, og er i dag førsteamanuensis i akkompagnement og fagseksjonsleder for klaver, akkompagnement, gitar og akkordeon. Flagstad har også i en årrekke vært tilknyttet Barratt Due musikkinstitutt.

Gunnar Flagstad har opptrådt i et tosifret antall land i Europa på ledende arenaer som Wigmore Hall, St. Martin-in-the-Fields og BBC Radio 3 (London), Konzerthaus (Berlin), Lucerne Festival (Sveits), Usadba Jazz festival (Russland) og i Norge på festivaler som Festspillene i Bergen, Oslo Kammermusikkfestival, Hardanger Musikkfest og Festspillene i Nord-Norge. Han er jevnlig gjest i NRK radio og TV, har turnert landet rundt med Rikskonsertene og som kammermusiker er han å høre bl.a. i Tine Thing Helseth Quintet, samtidsensemblet TRAKTOR og pianoduoen 20 fingre.

Flagstad er en av de tre kunstnerisk ansvarlige i konsertserien Resonans på Gjøvik. Han er også fagleder for akkompagnement på kurset og festivalen Valdres Sommersymfoni og sitter i kunstnerisk råd for Ringsakeroperaen.

frankågunnar Aufenthalt